Je Balans In Handen

Praktijk voor reiki, holistic pulsing en therapeutisch begeleider

Over Mij

Ik ben Maria Rovers, geboren in 1953.

Na 10 jaar gewerkt te hebben als logopediste, ben ik overgestapt naar een administratieve functie. Omdat ik het gevoel heb, dat ik toch het liefst direct met mensen werk en ik vanuit eigen ervaring weet dat jezelf leren accepteren en waarderen essentieel zijn voor een prettig en gelukkig leven, ben ik op zoek gegaan naar nieuwe beroepsmogelijkheden.

Op een beurs kwam ik erachter dat ik energie kan voelen. Dit was aanleiding om Reiki 1 + 2 te gaan doen (inclusief certificaat).

Vervolgens kwam ik in aanraking met Holistic Pulsing en dat bleek een goede aanvulling en mogelijkheid me verder te ontwikkelen. Inmiddels heb ik het certificaat voor Holistic Pulsing 1 + 2 behaald.

In november 2008 heb ik de opleiding tot Therapeutisch Begeleider voltooid (inclusief diploma).

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat mijn handen een steeds belangrijker rol spelen in mijn wijze van behandelen. Gebleken is dat ik in staat ben om energie te voelen (in de vorm van warmte of tintelingen). Ik ben dan ook steeds meer de kennis van mijn opleidingen gaan integreren tot een behandeling waarbij meestal het pulsen de basis is en mijn handen uitgangspunt zijn. Deze werkwijze blijkt het beste aan te sluiten bij mijn kwaliteiten als mens en als therapeut.

Omdat ik zie en voel dat veel mensen in hun leven een steuntje in de rug en aandacht kunnen gebruiken en soms hard nodig hebben, wil ik op deze manier bijdragen aan een liefdevollere wereld met meer acceptatie van onszelf en elkaar.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben of heeft u het gevoel dat ik iets voor u zou kunnen betekenen, schroom niet om mij te bellen of mailen.

U bent van harte welkom!