Je Balans In Handen

Praktijk voor reiki, holistic pulsing en therapeutisch begeleider

Reiki

Wat is Reiki?

Reiki is een natuurlijke geneeswijze afkomstig uit Japan. Met deze geneeswijze kun je jezelf maar ook anderen behandelen. Dr. Mikao Usui heeft door intensieve studie deze geneeswijze herontdekt en de kennis wordt o.a. door mondelinge overdracht door Reikimasters overgebracht.

Reiki kan zowel direct op het lichaam als op afstand gegeven worden en is gebaseerd op het doorgeven van energie. Dit gebeurt via de handen. Degene die behandeld wordt, houdt de verantwoordelijkheid voor zijn eigen lichaam. De behandelaar heeft geen invloed op de hoeveelheid energie die de cliënt ontvangt.

Groot voordeel bij deze behandelmethode is dat de cliënt zich niet hoeft uit te kleden, wat de drempel tot de behandeling aanzienlijk kan verlagen. De behandeling kan zowel liggend als zittend ontvangen worden.

Voor het ontvangen van een Reiki behandeling is het niet persé nodig om een kwaal/probleem te hebben. Je kunt je ook gewoon heerlijk verwennen met een Reiki behandeling.

Mijn ervaringen met Reiki

Zowel met mensen als met dieren heb ik bijzondere ervaringen gehad, zowel bij directe lichamelijke behandeling als bij behandeling op afstand.

Mijn ervaring is dat - wanneer ik het oordeel los laat – er veel ruimte komt voor mezelf en de ander.